blog

TRANCEFRAMING ŠKOLA - UPISI

Zakoračite u svijet vrhunskih i provjerenih znanja.

Tranceframing škola je sustav edukacije razvoja osobnih, duševnih potencijala. Rad na razvoju tih potencijala zahtijeva usvajanje potrebnih znanja i njihovo razumijevanje te vježbu. Svi oni koji su otvoreni prema tome mogu ostvariti velike pomake u svojem životu i doživjeti prekrasnu osobnu transformaciju. Temeljna edukacija traje dvije godine iako većina studenata nastavlja s pohađanjem viših stupnjeva škole i dalje.

Područja koja se obrađuju i koja studenti imaju priliku integrirati:

  • energetska anatomija i upravljanje vašim energetskim sustavom
  • um i njegova organizacija
  • karmički obrasci i rad na njihovoj transformaciji
  • prirodni zakon i njegova primjena
  • generativni princip; kako generirati realnosti koje želite i nadvladati one realnosti u kojima ste zaglavljeni

Vaše pohađanje škole nije uvjetovano nikakvim ugovorom već se temelji na vašoj slobodnoj volji (idete u školu sve dok tako odlučujete).

Kroz ovaj proces učenja i rasta vodi vas osnivač Tranceframing škole Domagoj Matijević.

Škola se odvija modularno. Dinamika održavanja modula je svaka 3 do 4 tjedna, ovisno o tematici koju obrađujemo. Vrijeme trajanja modula je između 3 do 4 sata.

Moduli se održavaju uživo online putem zoom aplikacije.

ULAGANJE

Moduli se održavaju po principu, jedan modul se plaća, jedan je besplatan (plaćate svaki drugi modul).

Nakon svakog modula polaznici putem e maila dobivaju materijale za učenje kod kuće. (materijali uključuju video i audio snimke teme koja se obrađuje na modulu, prezentaciju i radne priručnike; svi oni su uključeni u cijenu i ne naplaćuju se dodatno).

Svi studenti imaju mogućnost besplatnih konzultacija s voditeljem škole.

Ulaganje iznosi:53 EUR. Još jednom napominjemo: plaćate svaki drugi modul. Plaćanje možete izvršiti direktnom uplatom na račun ili putem kartica i pay pala. (o tome ćete dobiti detaljne informacije nakon što se  upišete u školu).

Upravo su u tijeku upisi za novu generaciju Tranceframing škole. Ako ste se odlučili upisati, svoju prijavu pošaljite na tranceframing@gmail.com

 

Povezane objave
Budi u tijeku i pretplati se na novosti