Uvjeti kupovine i načini plaćanja

Uvjeti kupovine

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. In Optimum sistem d.o.o., www.tranceframing.com stranica mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Prodavatelj je In Optimum sistem d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili uplatom na žiro račun.

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valutu, hrvatska kuna (kn), a koja je ujedno i konačna cijena. Kupac dodatno ima mogućnost prikaza cijena u eurima. Roba se naručuje elektronskim putem, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu.

Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Plaćanje

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard, Maestro ili Visa. Ili uplatom na žiro račun.

Isporuka

Kupcu kada izabere opciju downloada proizvoda (programa), prodavatelj se obvezuje poslati obavijest isključivo u obliku elektronske pošte kupcu na kojoj će se nalaziti linkovi za download i upute. Nakon primitka elektronske pošte (obavijesti o downloadu) kupac može odmah pristupiti downloadu proizvoda.

Reklamacije i povrat

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.tranceframing.com. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

U slučaju tehničke neispravnosti audio zapisa koji su pohranjeni na prijenosniku zvuka prodavatelj preuzima potpunu odgovornost. U slučaju tehničke neispravnosti, kupac je dužan reklamirati proizvod u roku od 4 (četiri) radna dana. U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca, već isključivo zamjenski proizvod.

Kada kupac odabere opciju downloada proizvoda, a ne bude u mogućnosti obaviti download zbog tehničkih problema uzrokovanih na serveru prodavatelja, prodavatelj se obvezuje poslati elektronsku poštu sa novom mogućnosti za download za što kupac ne snosi nikakve troškove.

U slučaju da kupac niti tada ne bude u stanju obaviti download koji je uzrokovan zbog tehničkih problema na serveru prodavatelja, kupac je dužan o tome kontaktirati prodajnu službu prodavatelja koja će ponuditi adekvatno rješenje koje u sebi neće sadržavati nikakvu naknadu i daljnje troškove od strane kupca. U slučaju da prodavatelj nije otklonio tehničke neispravnosti u roku od 5 (pet) radnih dana od dana kada je kupac poslao reklamaciju u pismenom obliku, kupac ima pravo tražiti povrat novca ako drugačije nije dogovoreno između prodavatelja i kupca.

U slučaju da kupac ne može preuzeti (download) proizvod, a tehnički problemi nisu vezani za prodavatelja, već su uzrokovani od strane kupca, operatera ili treće osobe prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost I nije dužan kupcu omogućiti download ili isporuku robe bez naknade. Kupac je u roku od 5 (pet) radnih dana dužan preuzeti (download) proizvod, nakon toga više neće moći, bez obzira što je izvršio uplatu. U ovom slučaju kupac se odriče bilo kakve reklamacije.

Izjava o konverziji valute

CIJENE U DRUGIM VALUTIMA - ZA KORISNIKE VAN HRVATSKE

Naplata se uvijek vrši u Hrvatskim Kunama.

Iznos koji će teretiti Vašu kreditu karticu dobije se na način se Hrvatska Kuna pretvara u Vašu valutu prema trenutnoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne Banke. Kade se Vama naplaćuje iznos se pretvara u Vašu valutu prema tečaju kuće kreditne kartice kojoj ste izvršili plaćanje.

Kao rezultat pretvaranja valuta može doći do male razlike u cijeni od one koje naznačena na našoj Internet stranici.

All payments will be affected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian Kuna according to the current exchange rate of the local Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Budi u tijeku i pretplati se na novosti