Domagoj Matijević

Domagoj Matijević je stručnjak za razvoj ljudskih i sistemskih potencijala, s posebnim usmjerenjem na primijenjenu komunikaciju, kognitivno bihevioralnu psihologiju, memetiku te psiho lingivstiku.

Dugogodišnji je predani istraživač strukture uma. Baveći se ovom tematikom istraživao je te je studirao te ovladao modelima mnogih drevnih sustava znanja od taoizma, budizma, zena, havajskog huna sustava, te mnogih drugih. Također usavršio je i NLP, Transgresyu i hipnozu. Istovremeno održava seminare, u početku, iz područja asertivnosti, komunikacijskih vještina gdje je imao priliku obučiti više tisuća ljudi.

S održavanjem seminara iz ovoga područja prestaje nakon par godina, jer edukacijom, razvojnom praksom i istraživanjem počinje shvaćati da su potencijali uma, puno dublji te da postoje puno veće mogućnosti.

Nakon toga započinje sa vlastitim treninzima i programima koje radi posljednjih 20 godina vrlo intenzivno te ih je pohađalo i završilo više desetaka tisuća ljudi.

“Svjesnost prirodnog zakona, organiziran um,ovladavanje psihoenergetskim praksama te spoznaja da ste vi ti koji generirate svoja životna iskustva i mogućnosti rađa i aktivira spoznaju da imate ogromnu moć. Tada počinje istinska transformacija.”
Domagoj Matijević

Programi i seminari koje je Domagoj Matijević kreirao i održavao su: Optimum Zone, Aloha Way, Psihologija moći, Dynamica te niz drugih, tematski specijaliziranih seminara. Svi ovi seminari istražuju strukturu uma, iz različitih segmenata.

2003. Domagoj je kreirao seminar brzog čitanja Power Reading koji koristi znanja o strukturi uma koja se koriste za brzo čitanje. Ovaj seminar je prvi seminar brzog čitanja u Hrvatskoj i regiji i jedini edukativni model brzog čitanja koji je dobio Pozitivno mišljenje Ministarstva znanosti obrazovanja i športa. Ovaj seminar su prepoznali mnogi te se je ovaj seminar proširio i izvan Hrvatske, pa se prema metodi Power Readinga brzo čitanje održava i u Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Madžarskoj i Švedskoj. Ova metoda je prije dvije godine dobila još jedno priznanje, a to je pozitivno mišljenje institucija Europske Unije. Seminar je po ovoj metodi do sada prošlo 20 000 ljudi.

Također Domagoj Matijević je i autor seminara primijenjene komunikacije Charisma Design koji je također verificiran od Ministarstva te se kao zaseban modul upisuje u radnu knjižicu.

Istražujući odnos uma i novca, 2005. Domagoj je krenuo sa održavanjem besplatnog seminara ŠKOLE O NOVCU, koji je bio temelj za nastanak programa Umijeće imanja novca. Ovu besplatnu školu prošlo je također više tisuća ljudi koji su imali priliku naučiti kako napraviti mjesto za novac u svom umu.

Istovremeno, uz ove seminare koje je održavao ili su ga održavali licencirani predavači, Domagoj već 15 godina održava TRANCEFRAMING ŠKOLU, sustavnu edukaciju koja se kao škola održava u Hrvatskoj, Sloveniji, Madžarskoj, Srbiji i Poljskoj, čiji je autor i osnivač. Tranceframing Školu pohađa i veliki broj terapeuta i savjetnika te učitelja koji ova znanja integriraju u svoju profesionalnu praksu.

U svom radu Domagoj ima i više od 12 500 sati individualnog rada s ljudima, te više od 18 000 sati vođenja seminara i grupnog rada.Aktivni je član međunarodnih asocijacija za komunikaciju, hipnozu, coaching, public relations te human resource management. Autor je i voditelj internet portala www.tranceframing.com, www.funkymem.com gdje publicira home study programe i audio lekcije.

Formalna edukacija: MBA studij, stekao zvanje MBA iz Human Resource Management; NLP Master Degree; certificirani trener hipnoze

Budi u tijeku i pretplati se na novosti