Uvjeti korištenja i privatnost

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Politikom privatnosti In Optimum sistem d.o.o., sjedište ul. Bosanska 1, 10 000 Zagreb, Hrvatska, štiti i iskazuje brigu svojih kupac/korisnika i njihovih osobnih podatka tragom Opće EU Uredbe o zaštiti osobnih podatka 2016/679/EZ (Uredba) i Zakona o provođenju Opće EU uredbe o zaštiti osobnih podataka NN 42/2018.

Politikom privatnosti In Optimum sistem d.o.o. obvezuje se obrade osobnih podataka provoditi isključivo prema načelima Uredbe.

Osobni podaci

Prema Uredbi, osobni podaci su - svi podaci koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi („ispitanik”), a pojedinac ili ispitanik kako ga zove Uredba, čiji se identitet može utvrditi jest osoba koja se može identificirati izravno ili neizravno.

Obrada

Prema Uredbi, obrada znači - svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju na osobnim podacima ili na skupovima osobnih podataka, bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

Prikupljanje podataka

In Optimum sistem d.o.o. prikuplja isključivo osobne podatke koje kupac upisuje samostalno. Podaci se prikupljaju registracijom za korištenje web shopa te kroz dostupne web forme za primanje obavijesti (newslettera) ili kontakt sa zaposlenicima tvrtke In Optimum sistem d.o.o..

Prikupljanje podataka nužno je za pružanje usluga web shopa, naplatu i dostavu kupljenih roba i usluga te su oni prikupljeni temeljem uvjeta o korištenju.

Stvaranjem korisničkog računa i upravljanjem njime prikupljaju se podaci (ime, prezime, adresa e-pošte, poštanski broj, mjesto, adresa, telefonski broj).

Čuvanje i zaštita

Osobni podaci bit će pohranjeni i obrađivani u zakonskom roku. In Optimum sistem d.o.o. provodi adekvatne zaštitne mjere za zaštitu podataka, ali ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije tijekom prijenosa na ili s Internet stranice te ne može biti odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Kupac ima pravo na informaciju, ispravak osobnih podataka, njihovo brisanje te povlačenje privole.

Informacija, ispravak, brisanje - kako bi ste ostvarili svoje pravo na informaciju, ispravak netočnih podataka ili njihovo brisanje, molimo javite se na info@inoptimum.com info@inoptimum.com. Vaš zahtjev bit će riješen u najkraćem mogućem roku.

Ispravak - kako bi ste promijenili netočan podatak, ulogirajte se vašim korisničkim računom i sami izvršite potrebne promjene.

Brisanje - kako bi ste zatražili brisanje svojih osobnih podataka, molimo javite se na info@inoptimum.com.

Napominjemo da iako ste zatražili brisanje, obrisat ćemo samo podatke koje ne moramo čuvati temeljem ugovorne i zakonske obaveze. Vaš zahtjev bit će riješen u najkraćem mogućem roku.

Povlačenje privole - ako više ne želite primati naš newsletter, dovoljno je na dnunewslettera kliknuti na Odjava.

Zaštita autorskih prava

Sva prava nakladnika i nositelja programa na snimljenom i tiskanom djelu su pridržana. Izdavač i nakladnik je In Optimum sistem d.o.o. Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, kopirati, preprodavati, prezentirati, učiniti javno dostupnim budući da oni predstavljaju autorsko i intelektualno vlasništvo. U slučaju navedenih postupaka protiv kupca biti će pokrenut postupak za naknadu štete.

Završne odredbe

U slučaju neprenesene informacije Kupcu o preuzimanju predavanja, materijala, vježbi, pristupa predavanju nije prenesena radi: ne javljanja na telefon, ne odgovara na sms, email adrese kupca neispravna ili je inbox pun, In Optimum sistem d.o.o. ne snosi odgovornost.

Općenito

In Optimum sistem d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.tranceframing.com stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.

Usluge koje Vam pruža In Optimum sistem d.o.o. ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. In Optimum sistem d.o.o. nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam In Optimum sistem d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, ne može garantirati da će odgovarati Vašim potrebama. In Optimum sistem d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite na e-mail info@inoptimum.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Podaci o prodajnom mjestu i pravnom subjektu

Naziv: IN OPTIMUM SISTEM d.o.o.

Sjedište: Bosanska ulica 1, 10000 Zagreb

OIB: 16615372029

Budi u tijeku i pretplati se na novosti