blog

ONO SMO ŠTO MISLIMO

S onim s čime se asociramo to unosimo u sebe i postajemo poput toga.

Kod naše DNK nije statičan i fiksiran, on je dinamičan i uvijek je u procesu transformacije koja se temelji na informacijama kao određena vrsta jezika koji djeluje kako bi apsorbirao, interpretirao te kako bi se oblikovao u ideju. Skalarna energija, kao suptilna energija, kreće se kroz materiju stvarajući elektromagnetsko polje koje je zaduženo za organizaciju svjetlosti kao esencije (fotoni) u holografsku realnost kao jednu od mogućnosti (potencijala) koja je svojstvena skalarnom valu. Skalarni valovi postoje kao jedinstveno polje suptilne energije koja postoji bilo gdje u onome što zovemo „prazan prostor“. U kvantnoj fizici taj prazan prostor vrlo često naziva se „kvantni vakuum“, on zapravo nije prazan već je ispunjen s holografskim informacijama kao što su arhetipovi koji se koriste kako bi oblikovali, držali na okupu i održavali kompletan materijalni svijet. To je nevidljivo polje koje organizira materiju u organske i neorganske biološke sustave koji se sastoje od aktivnih i pasivnih aspekata.

Sve to pokazuje da je naša DNK kao naš podsvjesni um ili tjelesna svjesnost doslovno programirana našim vlastitim mislima i internim dijalozima koje imaginiramo kao realnost, te od različitih formi medija koje se ponašaju kao sugestije te postaju priroda naših misli. Ono što percipiramo izvana formira sliku realnosti u nama. Ta unutarnja slika formira se od onoga što čujemo i vidimo, što smo vidjeli ili je netko rekao i to postaje dio naših misli te omogućuje holografsku sliku koja u DNK utiskuje informacije kao formu genetičkog koda.

DNK kao um sam za sebe ima sposobnost ispisivanja i čitanja genetičkih informacija. Većina naših misli se formiraju od onoga što nas je netko učio ili smo čuli da je netko rekao, sve to formira našu mentalnu paradigmu kao radni model za percipiranje i interpretiranje vanjskog svijeta. Svaka informacija koju u obliku jezika i slike unosimo u sebe te razmišljamo o njoj, ne samo da postaje dio naše vibracijske esencije u terminima našeg razmišljanja i osjećanja, ona programira i DNK naše molekularne strukture kao fizičkog ekvivalenta tj. realnost koja je svojstvena mislima.

Kako razmišljamo kroz oblik internog dijaloga gdje pričamo sami sa sobom ili kada čujemo i slušamo sve oko nas, to što unesemo u sebe pretvara se u zamišljenu realnost.

Jedan od iznimno važnih aspekata našeg fizičkog razvoja i dobrog života dolazi od misli i tipova ideja koje netko ima. Svaki puta kada gledamo TV, slušamo radio, pričamo s nekim, surfamo po internetu programiramo sebe s informacijama. Postajemo jedno s tim informacijama kreirajući unutarnju realnost od njih te se podešavamo na tu vibraciju. Ono što čujemo i gledamo postaje dio našeg prirodnog tijeka misli. Sve što većina ljudi radi je da recikliraju iste vrste ideja kroz svoj um, mijenjajući ih jedino putem drugačijih ili jedinstvenih scenarija.

Jedan od najvažnijih aspekata osobnog razvoja je naučiti kontrolirati i raditi s vlastitim mislima te promatrati čemu smo izloženi u terminima vanjskog svijeta. S onim s čime se asociramo to unosimo u sebe i postajemo poput toga. Izgovorene riječi bilo da su unutarnje ili vanjske, formiraju holografske slike u našem umu koje su utisnute u eter te trajno zabilježene kao memorija. Baš kao što živimo život iz memorija, razmišljajući i baveći se s prošlosti, kod većine to postaje način kreiranja budućnosti iz trenutka ovdje i sada, gdje se koristi ista ideja kako bi kreirala nove varijacije. Također, naše je tijelo regenerirano i održavano putem tih memorija.

Um formira sliku kao hologram koji u eter utiskuje informacije te slike.

Eterički aspekt je elektromagnetsko polje koje koristi istu holografsku imaginaciju kako bi organiziralo i animiralo staničnu strukturu tijela kako bi formiralo korespondirajući metaforički ekvivalent. Paralelne razine uvijek se na kraju manifestiraju u našem fizičkom tijelu, gdje njihove vibracije postaju materijalna forma.

Kauzalno polje vibracijskih frekvencija kao arhetipska informacija apsorbirana je u ljudski um i oblikovana u osobnu realnost koja simultano stvara emocionalni rispons prema vlastitim mislima, ispunjavajući ih sa značenjem koje postaje motivacijska snaga koja ih animira u priču uma. Ta imaginarna osjetilna realnost koja se prima, interpretira te koristi kako bi stvorila isti takav efekt u eteričkom hologramu tijela, trenutno ga reprogramira i modificira. Naš um prima informacije koje se pretvaraju u emocionalne misli koje djeluju poput otiska za oblikovanje materijalnog tijela, iznutra i izvana. Doslovno postajemo ono što mislimo i zamišljamo.

Povezane objave
Budi u tijeku i pretplati se na novosti