blog

BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE UŽIVO " VAŠE BOŽANSKE INTELIGENCIJE"

Pozivamo vas na besplatno online predavanje uživo.

                                                                              BESPLATNO PREDAVANJE UŽIVO

                                                  „VAŠE BOŽANSKE INTELIGENCIJE – KAKO IH AKTIVIRATI I RAZVITI“

                                                                                                     POZIVNICA

                                                                                       Pogledajte video i saznajte više:

                                                          

Vi već posjedujete unutarnje resurse koji vam omogućuju da živite prekrasan život ispunjen blagoslovima i ljepotom. Vaš temeljni resurs su vaše božanske inteligencije. Sve što trebate je aktivirati i razviti ih.

OVO ONLINE PREDAVANJE UŽIVO MOŽE BITI PREKRETNICA U VAŠEM ŽIVOTU. DAJTE SI ŠANSU I ZAKORAČITE U SVIJET SVOJIH NEVJEROJATNIH POTENCIJALA. OVO JE JEDNA OD NAJBOLJIH STVARI KOJE MOŽETE NAPRAVITI ZA SEBE.

BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE UŽIVO – „VAŠE BOŽANSKE INTELIGENCIJE – KAKO IH AKTIVIRATI I RAZVITI“

Datum održavanja: 24. 05. 2023. (srijeda) u 20 h. Predavanje će trajati oko 2 sata, ovisno o interakciji.

Predavač: Domagoj Matijević, osnivač Tranceframing škole, učitelj

Predavanje će se održati putem ZOOM aplikacije. Predavanje je besplatno.

ZA PREDAVANJE JE POTREBNO PREDBILJEŽITI SE. 

Predbilježbe traju do 24. 05. 2023. do 14h

S obzirom da je broj mjesta ograničen, a interes jako velik, predlažemo vam da se predbilježite i tako rezervirate svoje mjesto što prije.

Predbilježiti se možete isključivo online (email).

Sve što trebate je ispuniti dolje navedeni obrazac, napraviti copy paste i poslati nam te podatke na e mail: tranceframing@gmail.com

PREDMET: BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE

IME I PREZIME:

GRAD / MJESTO:

DRŽAVA:

Nakon primitka vašeg e maila vrlo brzo poslati ćemo vam e mail s potvrdom vaše rezervacije s pristupnim ZOOM linkom i ostalim informacijama kako bi mogli prisustvovati predavanju.

Postoje drevna znanja te provjerene metode i tehnike kako to ostvariti. Samo mali broj škola i sistema to znanje posjeduje, Tranceframing škola je jedna od njih. Ovo prekrasno znanje o božanskim inteligencijama pronaći ćete u drevnim školama sufizma, taoizma,zena te drugih tradicija. Također o njemu je učio u svojem „Zakonu oktava“ i Gurdjieff kao i mnogi suvremeni psiholozi. Jedan od njih je i Timothy Leary koji je ovo znanje prenosio u sklopu "Eight Circuit Brain", fantastične metodologije gdje su ova znanja prilagođena modernom čovjeku zapadne civilizacije.

IZJAVA O POVJERLJIVOSTI: Ova Izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka, osobito osobnih podataka Korisnika s kojima se u svom redovitom poslovanju susreće, koristi ili prikuplja tvrtka In Optimum Sistem d.o.o., prilikom komunikacije s Korisnicima putem internet stranice www.tranceframing.com Kao pružatelj usluga internetske stranice  www.tranceframing.com , In Optimum Sistem d.o.o. pridržava se svih zakonskih propisa s ciljem zaštite osobnih podataka Korisnika, posebice Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka od 27.04.2018. (NN 42/2018) te Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27.04.2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka, poznatom pod nazivom GDPR uredba.

Povezane objave
Budi u tijeku i pretplati se na novosti