audio

VAŠ UNUTARNJI OSMIJEH - POKLANJAMO VAM VJEŽBU

Postoji unutarnji osmijeh. To je osmijeh životne energije, osmijeh koji opušta, iscjeljuje te daje ljepotu i čaroliju življenja. Darujemo vam vježbu. Razvijte ga.

UNUTRANJI OSMIJEH POKLANJAMO VAM VJEŽBU
0:00 /

Kada ste bili dijete, iz vaše nutrine zračila je vedrina i prekrasan osmijeh. To je osmijeh životne energije, osmijeh koji opušta, iscjeljuje te daje ljepotu i čaroliju življenja. S vremenom, tijekom odrastanja, mnogi zaborave na taj dio i sve manje i manje su u doticaju s tim osmijehom. No, taj osmijeh i dalje postoji u vama, sve što trebate je prisjetiti ga se. Taoisti su to jako dobro znali i kreirali su prekrasnu vježbu unutarnjeg osmijeha, koja je stara tisućama godina , te koju su radili i još uvijek rade milijuni ljudi diljem svijeta. Za ovu vježbu možemo slobodno reći da predstavlja važan dio spiritualne baštine ljudske vrste. Drago nam je da vam možemo ovu vježbu pokloniti. Kroz vježbu vas vodi autori i voditelj Tranceframing škole Domagoj Matijević.

Radite ovu vježbu svakodnevno, i primijetite njezine prekrasne učinke na vaše stanje postojanja. Naravno, učinke ćete vidjeti nakon određenog vremena ako ćete redovito raditi ovu vježbu.

Napomene u vezi vježbe:

- radite vježbu svakodnevno (minimalno jednom)

- vježba je najbolje raditi sjedeći, na rubu stolca uspravne kralježnice

- nakon što preuzmete vježbu, najbolje ju je raditi sa slušalicama na ušima

- ako tako procjenjujete, slobodno podijelite ovu vježbu s ljudima koji su vam dragi

- vježbu nikako nemojte raditi tijekom voženje ili tijekom bilo koje aktivnosti koja zahtijeva vašu punu pozornost

- ako bolujete od bilo kakvih psihičkih poremećaja, obavezno se u vezi izvedbe ove vježbe prethodno konzultirajte s vašim liječnikom

Povezane objave
Budi u tijeku i pretplati se na novosti