blog

GDJE GUBITE ENERGIJU

Najviše energije gubite kada ste "u glavi".

Životnu energiju gubimo u svim segmentima koji su nam poznati: u odnosima, u poslu, u iluzijama uma, identifikacijama sa raznoraznim energetskim poljima. Ipak, najviše energije gubimo kada nam je svjesnost zaglavljena u glavi. Što zapravo znači biti zaglavljen u glavi i što znači živjeti u glavi?

Bivanje u glavi vas drži u uvjetovanoj realnosti te crpi ogromnu količinu energije. Prirodni centar gravitacije svakog čovjeka nalazi se u hari (donji dan tien, područje dva prsta ispod pupka). To je baza svakog čovjeka i najveći spremnik životne energije. Kada je netko zaglavljen „u glavi“, svijetu svojih mentalnih formi i priča, onda je odvojen od hare i životna energije ne cirkulira njegovim energetskim tijelom. Da bi još bolje razumjeli što znači „biti u glavi“, trebamo razumjeti pojam eteričnog tijela. Eterično tijelo je naš energetski omotač koji je vrlo kompleksan i koji ima različite razine. Zbog svjesnih i nesvjesnih blokiranja tijeka životne energije, u eteričnom tijelu nastale su različite kontrakcije. Te kontrakcije onemogućuju protok životne energije. Također, one su i „crne rupe“ kroz koje gubimo energiju.

Više o ovome naučite iz predavanja koje je za vas napravio osnivač Tranceframing škole Domagoj Matijević, pogledajte video:

Povezane objave
Budi u tijeku i pretplati se na novosti